Logo West Maas en Waal
Wijzigingsplan Gouden Ham/De Schans, Bovendijk 6 en besluit Speelautomatenhalvergunning, Bovendijk 6, West Maas en Waal

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 16 juni 2015 het wijzigingsplan Gouden Ham/De Schans, Bovendijk 6 vastgesteld en een speelautomatenhalvergunning verleend voor adres Bovendijk 6 te Maasbommel.

Beide besluiten hebben betrekking op de mogelijkheid tot het organiseren van thematische casinoavonden op genoemd adres.

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 2 juli 2015 zes weken inzien bij de Infobalie van het gemeentehuis tijdens de openingstijden.

Gedurende deze termijn kan beroep worden ingesteld tegen het wijzigingsplan Gouden Ham/De Schans, Boven dijk 6 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag wanneer u:

  • tijdig een zienswijze hebt ingediend bij het college tegen het ontwerpplan;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen.

Met ingang van 26 juni 2015 kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld tegen het besluit speelautomatenhalvergunning, Bovendijk 6 bij de rechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM Arnhem wanneer u:

  • tijdig een zienswijze hebt ingediend bij het college tegen het ontwerpplan;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze bij het college in te dienen

Ook kan gedurende deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend.

Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het bestemmingsplan is in te zien via http://www.westmaasenwaal.nl/Wonen-en-leven/Wonen-en-Leven/Wijzigingsplan-Gouden-HamDe-Schans-Bovendijk-6.htm

Beneden-Leeuwen, 1 juli 2015

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal, De secretaris, P.G. Arissen

de burgemeester, Th.A.M. Steenkamp

Naar boven