Ontwerpbestemmingsplan Loostraat - Pollenbrink (Centrumplan Bemmel)
Logo Lingewaard
Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het volgende ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt:
Loostraat Pollenbrink (Centrumplan Bemmel )
Met dit bestemmingsplan wordt uitvoering gegeven aan het Centrumplan Bemmel 2010 uit 2003. Het bestemmingsplan met IMRO-idn NL.IMRO.1705.55-ON01 voorziet in de uitbreiding van de Lidl-supermarkt en het realiseren van commerciële ruimten aan de Loostraat. Hiermee wordt beoogd de ontbrekende schakel in de pleinwand aan de Markt te realiseren. Ten opzichte van het vigerende bestemmingsplan worden bouwmogelijkheden toegevoegd.
Inzage en zienswijzen
Het ontwerpbestemmingsplan Loostraat – Pollenbrink wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder met ingang van donderdag 2 juli 2015 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:
  • Het digitale ontwerpbestemmingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl
  • Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen →actueel →bekendmakingen → bestemmingsplannen →Loostraat - Pollenbrink;
  • Zowel het digitale als analoge ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij het KlantenContactcentrum Lingewaard. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het KlantenContaktCentrum, telefoon (026) 32 60 111.
Inloopavond
Op dinsdag 7 juli 2015 zal er een inloopavond worden georganiseerd voor belangstellenden. Tussen 19.30 en 21.00 kunt u terecht in de hal van het gemeentehuis (Kinkelenburglaan 6).
Een ieder die het niet eens is met (onderdelen van) het ontwerpbestemmingsplan kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met een medewerker van het KlantenContactCentrum, telefoon (026) 326 01 11 of met dhr. J.P. Koppert, team Ruimtelijk Beleid, telefoon (026) 3260371.
 
Bemmel, 1 juli 2015
Naar boven