Ontwerpwijzigingsplan Kerkpad 6 - Huissen
Logo Lingewaard
Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het volgende ontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt:
Kerkpad 6 - Huissen
Dit wijzigingsplan, gebaseerd op artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening en artikel 6.7.5 van het bestemmingsplan Buitengebied Lingewaard, biedt de planologische en juridische basis voor het wijzigen van een agrarische bestemming met functieaanduiding ‘glastuinbouw’ naar de bestemming Wonen. Op het betreffende perceel wordt de aanwezige bedrijfsbebouwing, bestaande uit kassen, gesloopt en wordt de bestaande bedrijfswoning vervangen door een nieuwbouwwoning.
Inzage en zienswijzen
Het ontwerpwijzigingsplan Kerkpad 6 - Huissen (met IMRO-idn NL.IMRO.1705.139-ON01) met bijbehorende stukken wordt voor een ieder met ingang van donderdag 2 juli 2015 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:
  • -
    Het digitale ontwerpwijzigingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl;
  • -
    Het ontwerpwijzigingsplan is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen →actueel →bekendmakingen → bestemmingsplannen → Kerkpad 6 - Huissen;
  • -
    Zowel het digitale als analoge ontwerpwijzigingsplan ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum van de gemeente Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 in Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact Centrum op telefoonnummer (026) 32 60 111.
Een ieder die het niet eens is met (onderdelen van) het ontwerpwijzigingsplan kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaard, Postbus 15, 6680AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met dhr. J.P. Koppert, team Ruimtelijk Beleid op telefoon (026) 32 60 371.
 
Bemmel, 1 juli 2015
Naar boven