Gemeente Voorschoten - Voorontwerp bestemmingsplan Laantje van Van Wissen ter inzage
Logo Voorschoten
Vooraankondiging artikel 1.3.1 Bro
Het college van b&w werkt aan een nieuw bestemmingsplan voor het Laantje van Van Wissen. Het plangebied van dit bestemmingsplan omvat een gedeelte van het Laantje van Van Wissen op de hoek met de Veurseweg.
 
Het bestemmingsplan maakt de bouw van drie woningen mogelijk na sloop van de aanwezige kassen.
 
Inspraakprocedure
Om een ieder de gelegenheid te geven te reageren op dit bestemmingsplan zal het voorontwerp bestemmingsplan zes weken ter inzage worden gelegd. Na afloop van de inspraaktermijn wordt er een inspraaknota opgesteld waarin wordt aangegeven of een reactie al dan niet leidt tot een aanpassing van het bestemmingsplan.
 
Het voorontwerp bestemmingsplan ligt vanaf 30 juni 2015 tot en met 10 augustus 2015 ter inzage. Het plan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Een papieren versie van het bestemmingsplan ligt ter inzage in het gemeentehuis aan de Leidseweg 25 in Voorschoten.
 
Zolang het plan ter inzage ligt kunt u schriftelijke reacties op het voorontwerp indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Voorschoten, postbus 393, 2250 AJ te Voorschoten. Voor het indienen van een mondelinge reactie kunt u, bij voorkeur, uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage ligging, een telefonische afspraak maken via tel. 14071 (toets alleen deze vijf cijfers).
 
 
Gemeente Voorschoten, 29 juni 2015.
Naar boven