Omgevingsvergunning Gilzeweg 9 Bavel en ontwerpbesluit hogere waarde
Logo Breda
Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat ingevolge artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een ontwerpomgevingsvergunning ter inzage ligt voor:
Gilzeweg 9 te Bavel ten behoeve van de splitsing van de voormalige boerderij in twee woningen (NL.IMRO.0758.AB2015223001-0301).
Tevens ligt het ontwerpbesluit hogere waarde hiervoor ter inzage.
Wet geluidhinder
De extra woning wordt, conform de Wet geluidhinder, aangemerkt als geluidsgevoelige bestemming. Uit het akoestisch onderzoek blijkt dat op de gevel van deze woning niet overal kan worden voldaan aan de wettelijke voorkeursgrenswaarde. Het College van burgemeester en wethouders is voornemens een ontheffing te verlenen van de voorkeursgrenswaarde, middels een besluit tot het vaststellen van een hogere waarde voor de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting.
Ter inzage
De ontwerpomgevingsvergunning met afwijking en het ontwerpbesluit hogere waarde liggen ter inzage van 2 juli tot en met 12 augustus 2015. Beide ontwerpbesluiten zijn te raadplegen op de gemeentelijke website: www.breda.nl, via ‘Wonen, Wijken en Vervoer’> ‘Ruimtelijke Plannen’> ’Wabo-projectbesluiten’. Ook liggen de ontwerpomgevingsvergunning met afwijking en het ontwerpbesluit hogere waarde ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda.
Zienswijzen
Van 2 juli tot en met 12 augustus 2015 kunt u uw zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning met afwijking en het ontwerpbesluit hogere waarde naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken via telefoonnummer (076) 529 9167.
Naar boven