Logo Dinkelland
Ontwerpomgevingsvergunning voor bouwen bedrijfswoning op Abdijweg 1 A te Weerselo, Dinkelland

Met ingang van vrijdag 3 juli 2015 ligt gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum de ontwerpbeschikking op de aanvraag om omgevingsvergunning voor een project op de locatie:

  • Abdijweg 1 A te Weerselo. Het betreft het bouwen van een bedrijfswoning. De strekking van het ontwerp is dat de vergunning wordt verleend. Aan de vergunning worden voorschriften verbonden. Omdat de aanvraag (mede) betrekking heeft op een “projectbesluit” als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid onderdeel a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht wordt de ontwerpbeschikking ook digitaal gepubliceerd. Het ontwerpbesluit kunt u inzien via RO-online (http://ruimtelijkeplannen.nl/?planid=NL.IMRO.1774.BUIPBABDIJWEG1WLO-0301) en op de gemeentelijke website www.dinkelland.nl. Op de gemeentelijke website kunt u ook een directe link vinden naar het ontwerpbesluit op RO-online.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA Denekamp.

Naar boven