Ontwerpbestemmingsplan Eerste herziening bestemmingsplan Drechterland Zuid
Logo Drechterland
Burgemeester en wethouders van de gemeente Drechterland maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Drechterland Zuid voor een ieder ter inzage ligt.
Ontwerp bestemmingsplan Eerste herziening bestemmingsplan Drechterland Zuid
Het ontwerp bestemmingsplan Eerste herziening bestemmingsplan Drechterland Zuid voorziet in een aantal verbeteringen van het geldende bestemmingsplan Drechterland Zuid. Daarnaast zijn een viertal keukentafelgesprekken verwerkt en het nieuw beleid op het gebied van grootschalige huisvesting van arbeidsmigranten. Dat laatste zonder de mogelijkheden waarvoor de gemeenteraad vooraf medewerking dient te verlenen. Dat geldt bijvoorbeeld voor huisvesting van arbeidsmigranten buiten het agrarisch bouwvlak en van meer dan 30 personen op één locatie. Gelet op het vooral technische karakter van het plan is aan de vaststellingsprocedure geen inspraak vooraf gegaan.
Ter inzage
De zienswijzenperiode duurt zes weken, van 1 juli 2015 tot en met 11 augustus 2015. De bekendmaking is op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening. Het ontwerp bestemmingsplan kunt u digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het bestemmingsplan Eerste herziening bestemmingsplan Drechterland Zuid is NL.IMRO.0498.EHBP. U kunt het plan ook inzien tijdens openingstijden in het gemeentehuis Hoogkarspel, bij het Omgevingsloket.
Zienswijze indienen
Van 1 juli tot en met 11 augustus 2015 heeft u de mogelijkheid schriftelijk of mondeling een zienswijze in te dienen.
  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Drechterland, Postbus 9, 1616 ZG Hoogkarspel.
  • U kunt ook mondeling een zienswijze naar voren brengen. Hiervoor maakt u voor 11 augustus 2015 een afspraak bij het Omgevingsloket in Hoogkarspel, via telefoonnummer: 0228- 352352.
  • Het indienen van zienswijzen via email is niet mogelijk.
Voor vragen over het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen de heer Medema of de heer Keijzer van de gemeente Drechterland, via telefoonnummer: 0228 – 352 352.
Naar boven