Haarlem, kennisgeving voornemen nieuw Bestemmingsplan ‘De Entree Oost’
Logo Haarlem
Burgemeester en wethouders van Haarlem maken overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid voor het plangebied De Entree Oost, met identificatienummer NL.IMRO.0392.BP9120008-co01
 
Het bestemmingsplangebied is gelegen in het oosten van Haarlem en beslaat een oppervlakte van ruim 10 ha. Het plangebied wordt aan de westzijde begrensd door de Amerikaweg, aan de noordzijde door de Schipholweg, aan de oostzijde door volkstuinen en aan de zuidzijde door de Boerhaavelaan.
 
Doel:
Hoofddoel van het nieuwe bestemmingsplan is de gewenste ontwikkelingen in dit gebied zoals deze zijn vastgelegd in het door de gemeenteraad vastgestelde Masterplan De Entree Oost mogelijk maken.
Het betreft hier een formele vooraankondiging. In dit stadium wordt geen gelegenheid geboden tot het indienen van zienswijzen en worden evenmin op het plan betrekking hebbende stukken ter inzage gelegd. Onafhankelijke instanties worden niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijk Beleid,
Mevrouw J. Polman, op tel. 023- 511 3548. (b.g.g. op tel. 023-5113551).
Naar boven