Logo Zaanstad
Ontwerpuitwerkingsplan Tuinwijk 4, Zaanstad

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zaanstad maken bekend dat zij op 23 juni 2015 het ontwerpuitwerkingsplan Tuinwijk 4 (bestaande uit de geometrisch bepaalde objecten als vervat in GML bestand NL.IMRO.0479.STED3803BP-0201, met bijbehorende stukken) hebben vastgesteld.

Ontwerpuitwerkingsplan

Het plangebied van het ontwerpuitwerkingsplan ligt in Assendelft in het zuidwestelijke deel van de nieuwe woonwijk Saendelft.

Het bestemmingsplan Saendelft, dat op 4 juli 2013 door de gemeenteraad is vastgesteld, bevat een uitwerkingsplicht voor het meest zuidwestelijke deelgebied van het woningbouwprogramma Saendelft. Om een deel van deze bestemming uit te werken is een ontwerpuitwerkingsplan opgesteld. In totaal kunnen in het plangebied maximaal 33 woningen worden gerealiseerd.

Het uitwerkingsplan dient als planologisch/juridisch toetsingskader voor aanvragen om omgevingsvergunning en de naleving van de gebruiksregels.

Inzage

Ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpuitwerkingsplan met ingang van donderdag 2 juli 2015 voor een periode van zes weken (dus tot en met woensdag 12 augustus 2015) voor een ieder ter inzage op de volgende wijzen:

  • Elektronisch via de landelijke website:

    http://www.ruimtelijkeplannen.nl/;

  • Als pdf bestand inclusief bijbehorende stukken op de gemeentelijke website:

    www.zaanstad.nl

    (zoekterm ‘bestemmingsplan’/’ontwerpuitwerkingsplan’);

  • Op dinsdag, woensdag en donderdag bij het gemeentearchief en op maandag en vrijdag bij de Klantenbalie van het Stadhuis, Stadhuisplein 100 te Zaandam. Melden bij de receptie voor een juiste doorverwijzing.

    Openingstijden maandag – donderdag van 09:30 tot 16:00 uur en vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur.

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen in de periode van inzage hun zienswijzen ten aanzien van het ontwerpuitwerkingsplan schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gestuurd naar burgemeester en wethouders van Zaanstad, Postbus 2000, 1500 GA Zaandam, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpuitwerkingsplan Tuinwijk 4’. Digitaal verzonden zienswijzen (bijvoorbeeld per e-mail) worden niet in behandeling genomen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan, bij voorkeur tussen 10:00 en 12:00 uur, een afspraak worden gemaakt met dhr. D. Overmulder van de afdeling Omgevingsplannen van de gemeente Zaanstad, bereikbaar via het algemene telefoonnummer 14 075.

Zaandam, 1 juli 2015

Burgemeester en wethouders van Zaanstad

Naar boven