Logo Smallingerland
Ontwerpbestemmingsplan ‘Middelgeast Boornbergum’, Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Middelgeast Boornbergum' vanaf vrijdag 23 januari 2015 ter inzage ligt ten behoeve van zienswijzen.

Gebied

Het plangebied bestaat uit twee deelgebieden: de nieuwbouwwijk Middelgeast fase 2 en 3 en het sportcomplex.

Doel van het plan

Het bestemmingsplan voorziet in een actuele juridischplanologische regeling voor een deel van het gebied Middelgeast in Boornbergum.

Met dit bestemmingsplan worden de nu geldende (verouderde) planologische regelingen integraal herzien. De regeling is in lijn gebracht met de overige bestemmingsplannen in de gemeente. Door middel van het bestemmingsplan wordt planologisch gezien de bestaande situatie opnieuw vastgelegd. Het plan voorziet niet in (grootschalige) nieuwe ontwikkelingen.

Het bestemmingsplan is geactualiseerd zodat het aansluit bij de geldende wet- en regelgeving.

Bekijken

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage:

Reageren

Gedurende de reactietermijn van vrijdag 23 januari tot en met donderdag 5 maart 2015 kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan indienen. Uw schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan: de gemeenteraad van gemeente Smallingerland, postbus 10.000, 9200 HA te Drachten. Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan of het maken van een afspraak voor het mondeling indienen van zienswijzen, kunt u een contact opnemen met een medewerker van de afdeling Ontwikkeling, tel. (0512) 581 234.

EdH/ONT

Naar boven