VERLEENDE EVENEMENTENVERGUNNING
Logo Schiedam
 
De burgemeester van Schiedam heeft op 24 juni 2015 de onderstaande vergunning verleend voor het organiseren van een evenement. Het betreft:
 
•Een keer wat anders op zaterdag 27 juni 2015 van 11.00 uur tot 20.00 uur op de Dam te Schiedam.
 
Vanaf 1 juli 2015 ligt een afschrift van de verleende vergunning, gedurende zes weken gerekend vanaf de datum van het besluit, ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1.
 
Gedurende de bovengenoemde periode kunt u tegen de verleende vergunning een bezwaarschrift indienen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In het (gedateerde en ondertekende) bezwaarschrift moet staan waarom u tegen de verleende vergunning bent en waarom u vindt dat u rechtstreeks in uw belang bent getroffen. Het bezwaarschrift kunt u sturen aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam.
 
Intussen blijft de vergunning geldig. Als u echter vindt dat deze meteen moet worden geschorst dan kunt u daarvoor een verzoek sturen naar de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam, t.a.v. de sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.
 
Voorwaarde hiervoor is dat u tevens een bezwaarschrift heeft ingediend. Aan een procedure bij de rechtbank zijn kosten verbonden.
Naar boven