Vaststelling bestemmingsplan ‘Streekweg 289-293’ Hoogkarspel
Logo Drechterland
Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) het volgende bekend. De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 22 juni 2015 het bestemmingsplan ‘Streekweg 289-293’ ongewijzigd vastgesteld.
Beroepstermijn
De papieren versie van het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 2 juli 2015, zes weken (tijdens de kantooruren) voor een ieder ter inzage. U kunt de papieren versie inzien in het gemeentehuis Raadhuisplein 1, 1616 AV in Hoogkarspel. Ook kunt u het bestemmingsplan inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. De code van het plan is NL.IMRO.0498.BPStreekweg289293-vg01. Volgens artikel 3.8, lid 5 van de Wro treedt het bestemmingsplan in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn.
Beroep en voorlopige voorziening
Het instellen van beroep is mogelijk gedurende bovengenoemde termijn van zes weken voor belanghebbenden die:
- een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben ingebracht;
- aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.
Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) vereist. Vermeld in de brief in ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat en uw redenen van het beroep. Vergeet niet uw handtekening te zetten. Voor in beroep gaan, betaalt u een griffierecht.
Voorlopige voorziening
Totdat op het beroep is beslist, kan een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden gedaan. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het besluit (bestemmingsplan) niet in werking voordat op dat verzoek is beslist (artikel 8.4 Wro).
 
 
Naar boven