Logo Sittard-Geleen
Vastgesteld bestemmingsplan Nieuwbouw woning Dijk Grevenbicht, Sittard-Geleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het door de raad op 30 april 2015 ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Nieuwbouw woning Dijk Grevenbicht’ ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan maakt de bouw mogelijk van een vervangende woning aan de Dijk te Grevenbicht vanwege de uitvoering van het Grensmaasplan.

De nieuwe locatie betreft een perceel grond gelegen tussen de onverharde weg Op den Braemert en de toekomstig te verleggen kade ter hoogte van de woning Dijk nr. 42.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang vanaf 25 juni 2015 tot en met 5 augustus 2015 voor eenieder ter inzage in de Stadswinkel Geleen, Markt 1 te Geleen.

Wij werken uitsluitend op afspraak.

U kunt een afspraak maken voor het inzien van dit besluit van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 18.00 uur en donderdagavond van 18.00 – 20.00 uur, tel. 14046.

Het bestemmingsplan is tevens in te zien op: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep bij Raad van State

Binnen de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (eveneens postbus 20019, 2500 EA Den Haag). In dat geval treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

24 juni 2015

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen

Naar boven