Logo Bergen op Zoom
Uitwerkingsplan “Nieuwe Vesting, deel De Nieuwe Kaai” onherroepelijk, Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom maakt bekend dat het Uitwerkingsplan “Nieuwe Vesting, deel De Nieuwe Kaai” onherroepelijk is geworden.

Het gebied Nieuwe Vesting wordt gerealiseerd op het voormalige Nedalco terrein. De Nieuwe Kaai is onderdeel van dit gebied. De ontwikkelingslocatie Nieuwe Vesting is planologisch geregeld met een zogeheten globaal bestemmingsplan waarin een uitwerkingsplicht is opgenomen.

Voor de locatie De Nieuwe Kaai is nu een plan ontwikkeld. Het betreft de ontwikkeling van maximaal 23 woningen. Het uitwerkingsplan “Nieuwe Vesting, deel De Nieuwe Kaai bevat de planologische regeling om deze ontwikkeling mogelijk te maken.

Tegen het plan is geen beroep en/of voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State ingediend, waardoor het plan op 2 juni 2015 onherroepelijk is geworden. Het plan ligt ter inzage bij het team Ruimtelijk Ordening en Vergunningen en is tevens digitaal beschikbaar via de onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl onder ‘Actueel/Bekendmakingen Ruimtelijke Ordening’. Het plan is ook beschikbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl plannummer NL.IMRO.0748.UP189c-0701)

Bergen op Zoom, 26 juni 2015

Naar boven