Logo Renkum
Vastgestelde bestemmingsplannen ‘Stenenkruis 14, 2015’, ‘Europalaan 98, 2015’ en ‘Henriëtte Hoeve 2015’, Renkum

De gemeenteraad van Renkum heeft in haar vergadering van 24 juni 2015 de bestemmingsplannen ‘Stenenkruis 14, 2015’, ‘Europalaan 98, 2015, ‘Henriëtte Hoeve 2015’ ongewijzigd vastgesteld. Ook heeft de gemeenteraad besloten geen exploitatieplan vast te stellen voor deze bestemmingsplannen.

De bestemmingsplannen met bijbehorende stukken liggen in het kader van de beroepstermijn met ingang van 1 juli 2015 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Oosterbeek en de bibliotheek te Oosterbeek. De bestemmingsplannen zijn ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website: www.renkum.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende de beroepstermijn kunnen belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan te hebben ingediend, schriftelijk beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Aangezien het instellen van beroep geen schorsende werking heeft, treedt het bestemmingsplan in werking op de eerste dag na het aflopen van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het bestemmingsplan niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven