Logo Westland
Ontwerpbestemmingsplan Dijckerwaal fase 1 's-Gravenzande, Westland

De gemeente Westland maakt bekend dat het volgende plan ter inzage ligt:

Naam: Dijckerwaal fase 1

Soort plan: Bestemmingsplan

Status: Ontwerp

Publicatiedatum: donderdag 22 januari 2015

Reactietermijn: vrijdag 23 januari 2015 t/m donderdag 5 maart 2015

Nummer: NL.IMRO.1783.ONWDIJCKERWLf1pbp-ON01

Artikel: 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening en 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Omschrijving

Dit plan maakt de bouw mogelijk van 143 woningen met daarbij behorend groen, water, speelvoorzieningen en verkeersfuncties ter hoogte van de Naaldwijkseweg in ’s-Gravenzande (gelegen in het gebied van het stedenbouwkundig masterplan “Waelpark”). De tijdelijke ontsluiting van deze woningen zal verlopen via het bedrijventerrein Teylingen in ’s-Gravenzande.

Inloopavond

De gemeente Westland en ONW organiseren op donderdag 5 februari 2015 een inloopavond over het ontwerpbestemmingsplan Dijckerwaal. Iedereen is welkom tussen 19.00 en 21.00 uur in de Beatrixzaal in De Kiem aan de Kon. Julianaweg 91 in 's-Gravenzande. Omwonenden, omliggende bedrijven en belanghebbenden krijgen een uitnodiging per e-mail of brief.

Wilt u het plan bekijken?

U kunt plan en bijlagen bekijken via www.140174.nl/ruimtelijkeplannen of via ruimtelijkeplannen.nl. Het is ook mogelijk om de stukken op afspraak in te zien bij het Omgevingscontactcentrum. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14 0174.

Wilt u reageren op het plan?

U kunt een zienswijze indienen binnen de reactietermijn. Stuur uw zienswijze naar: Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk t.a.v. de raad, team STB. Het is ook mogelijk om een mondelinge zienswijze in te dienen, neem hiervoor contact op met het Omgevingscontactcentrum via 140174.

Alleen als u als belanghebbende tijdig een zienswijze heeft ingediend, kunt u later beroep instellen tegen de vaststelling van het besteingsplan.

Naar boven