Logo Woensdrecht
Voorontwerp bestemmingsplan herziening de Vijverhoeve, Huijbergen, Woensdrecht

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht maken, ter voldoening aan artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening en de gemeentelijke inspraakverordening, bekend dat het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Herziening de Vijverhoeve, Huijbergen’ voor eenieder ter inzage ligt.

Inhoud

Dit bestemmingsplan maakt de woningsplitsing van de toegestane hoofdgebouwen ter realisatie van het landgoed de Vijverhoeve aan de Vijverstraat te Huijbergen mogelijk.

Inzien

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt voor een ieder ter inzage vanaf 22 januari 2015 gedurende een periode van zes weken, bij de centrale balie van het gemeentehuis te Hoogerheide tijdens openingstijden. Na afspraak via het algemene telefoonnummer 14 0164 kan het ontwerp ook worden ingezien buiten openingstijden.

Ook is het gehele voorontwerp bestemmingsplan langs elektronische weg te raadplegen. U vindt de documenten op “www.woensdrecht.nl” onder de bekendmakingen. Tevens zal het plan te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Geen advies door onafhankelijke instantie

Aangaande dit voornemen zal geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid worden gesteld advies uit te brengen.

Reageren

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk een inspraakreactie indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 24, 4630 AA Hoogerheide onder vermelding van ‘inspraak voorontwerp bestemmingsplan de Vijverhoeve Huijbergen” en uw adresgegevens.

Voor mondelinge reacties kunt u een afspraak maken met de heer I. Schalk via het algemene telefoonnummer 14 0164.

Hoogerheide, 21 januari 2015

Naar boven