Logo Limburg
Omgevingsvergunning 1e fase Driekronenstraat 6 te Milsbeek, Gedeputeerde Staten van Limburg

Gefaseerde omgevingsvergunning 1e fase

Voor: realiseren indoor compost bedrijfsonderdeel en gebruiken bij gelijkblijvende productiecapaciteit

Locatie: CNC Grondstoffen B.V., Driekronenstraat 6, 6596 MA Milsbeek

Datum besluit: 18 juni 2015

Zaaknummer: 2014-1039

Het besluit is ten opzichte van het ontwerpbesluit wel gewijzigd.

Inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 24 juni 2015 t/m 5 augustus 2015:

  • in het Gouvernement, Limburglaan 10, Maastricht, na telefonische afspraak via +31 43 389 78 12;

  • in het gemeentehuis van de gemeente Gennep, op de gebruikelijke plaats en tijden.

Vergunningsbesluiten worden gedurende de inzagetermijn ook gepubliceerd op www.limburg.nl/vergunningen en de Staatscourant.

Ook kunt u de stukken, inclusief deze kennisgeving, gedurende de termijn van terinzagelegging inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plancode: NL.IMRO.9931.OABMIVC2CNCMILSB-VG01.

Rechtsbescherming

Tegen het besluit kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit, belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht over het ontwerpbesluit, belanghebbenden die willen opkomen tegen de wijzigingen die ten opzichte van het ontwerpbesluit zijn aangebracht en adviseurs die advies hebben uitgebracht over het ontwerpbesluit.

Beroep instellen kan van 25 juni 2015 t/m 5 augustus 2015 tegen betaling van de verschuldigde griffierechten bij de Rechtbank Limburg. Op deze procedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: naam en adres van de indiener; de datum; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep (motivering).

Het beroepschrift moet worden gericht aan: Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond of digitaal met DigiD via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Als u een beroepschrift heeft ingediend, kunt u tevens de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de internetpagina van de Rechtbank Limburg, www.rechtspraak.nl.

Informatie

Regionale Uitvoeringsdienst Limburg Noord, telefoon: + 31 43 389 78 12

Naar boven