Ontwerp van de "1e herziening bestemmingsplan Recreatieterreinen en recreatiewoningen gemeente Dalfsen”
Logo Dalfsen
Met ingang van 25 juni 2015 tot en met 5 augustus 2015 ligt voor iedereen het ontwerp “1e herziening bestemmingsplan Recreatieterreinen en recreatiewoningen gemeente Dalfsen " ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen. Dit is volgens artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening.
Het plangebied wordt begrensd door de plangrenzen van het Bestemmingsplan recreatiewoningen en recreatieterreinen.
In het Bestemmingsplan recreatiewoningen en recreatieterreinen is gebleken dat een aantal objecten niet goed op de verbeelding terecht is gekomen. In een nieuw bestemmingsplan, namelijk de 1e herziening Bestemmingsplan recreatiewoningen en recreatieterreinen, wordt dit aangepast. Bovendien wordt een enkele bouw- en gebruiksregel gewijzigd.
Iedereen kan van 25 juni 2015 tot en met 5 augustus 2015 via een brief of mondeling een zienswijze geven over het ontwerpplan. Een brief kunt u sturen naar de gemeenteraad van Dalfsen, Postbus 35, 7722 AA Dalfsen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw B. Eekhof, tel. (0529) 48 82 67. In de zienswijze moet u aangeven over welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan uw zienswijze gaat.
Het indienen van een zienswijze via e-mail is niet mogelijk.
U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook bekijken via www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.RterwngDlfshz1-on02. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.
 
 
Naar boven