Ontwerp bestemmingsplan ‘Buurse en St Isidorushoeve’
Logo Haaksbergen
Het college van burgemeester en wethouders heeft in zijn vergadering van 16 juni 2015 besloten het ontwerp bestemmingsplan ‘Buurse en St Isidorushoeve’ ter inzage te leggen. Het plangebied bevat beide dorpen Buurse en St Isidorushoeve. Dit bestemmingsplan betreft de actualisatie van de geldende bestemmingsplannen voor deze twee kerkdorpen en heeft een overwegend conserverend karakter. Als gevolg van landelijke wetgeving moeten alle plannen worden geactualiseerd en gedigitaliseerd.
Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0158.BP1127-0001
Ter inzage
Het ontwerp bestemmingsplan ‘Buurse en St Isidorushoeve’ (inclusief bijbehorende bijlagen) ligt met ingang van 26 juni 2015 tot en met 6 augustus 2015 voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage. Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis.
Het plan met de bijbehorende stukken is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.Haaksbergen.nl → Bestemmingsplannen inzien → Kerkdorpen → Ontwerp. Hier vindt u ook een rechtstreekse link naar www.ruimtelijkeplannen.nl.
Tijdens de terinzage termijn kan een ieder reageren. Uw zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad, Postbus 102, 7480 AC Haaksbergen. Tevens bestaat de mogelijkheid voor een mondelinge zienswijze. Hiervoor kunt u contact opnemen met behandelde ambtenaren de heer Ruud Oude Moleman en/of Björn Weustink (053) 573 45 67.
Haaksbergen, 25 juni 2015
burgemeester en wethouders van Haaksbergen,
G.J. Kok MDR, burgemeester
M.E. Kragting - de Groot, secretaris
Naar boven