Gewijzigd vastgestelde omgevingsvergunning Klandermansweg 6
Logo Winterswijk
Burgemeester en wethouders maken bekend dat er op donderdag 18 juni 2015 een omgevingsvergunning is verleend ten behoeve van het perceel Klandermansweg 6 te Winterswijk.
Inhoud en ligging
De omgevingsvergunning ‘’Klandermansweg 6’’ heeft betrekking op de volgende onderdelen:
• bouwen (artikel 2.1 lid 1 onder a Wet algemene bepalingen omgevingsrecht);
• afwijken van het bestemmingsplan/projectbesluit (artikel 2.1 lid 1 onder c en artikel 2.12 lid 1 onder a, 3° Wabo).
De omgevingsvergunning betreft de uitbreiding van de woning met 49 m2. Ten opzichte van het ontwerp is het plan op een klein onderdeel gewijzigd. Naast de uitbreiding van de woning, wordt ook het bouwvlak van de woning aangepast. Een gedeelte dat al als tuin in gebruik is, wordt toegevoegd aan het bouwvlak. Op dit gedeelte worden zonnepanelen gebouwd. Het plangebied ligt op circa 2 kilometer ten zuiden van de kern van Winterswijk in het buurtschap Woold.
Waar ter inzage
Het besluit ligt met ingang van woensdag 24 juni 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het besluit is ook digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0294.OV1503BGKLANDERMW6-VA01.
Beroepstermijn
Gedurende de beroepstermijn, ingaande donderdag 25 juni 2015 tot en met woensdag 5 augustus 2015 kan bij de Rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht beroep worden ingesteld. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen. Tegen de wijzigingen die ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht kan een ieder beroep instellen. Ingeval van onverwijlde spoed kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter. Zowel het beroepschrift als het verzoek om voorlopige voorziening kunt u sturen naar de Rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht danwel Voorzieningenrechter, Postbus 9030 EM Arnhem.
Inwerkingtreding
Het besluit treedt op donderdag 6 augustus 2015 in werking. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Naar boven