Logo Woensdrecht
Ontwerpomgevingsvergunning Raadhuisstraat 57–59, Hoogerheide, Woensdrecht

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 ° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht aan een omgevingsvergunning medewerking te verlenen voor de bouw van 1 nieuwe woning aan de Prins Bernhardstraat 1a gelegen achter de woningen Raadhuisstraat 57-59 te Hoogerheide.

Inhoud

De aanvraag tot omgevingsvergunning betreft de bouw van 1 nieuwe woning aan de Prins Bernhardstraat 1a te Hoogerheide.

Inzien

De ontwerpbeschikking, met alle bijbehorende stukken, ligt vanaf 25 juni 2015 voor een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis te Hoogerheide tijdens openingstijden. Na afspraak via het algemene telefoonnummer 14 0164 kan de beschikking ook worden ingezien buiten openingstijden.

Tevens is de ontwerpbeschikking langs elektronische weg te raadplegen. U vindt de documenten op “www.woensdrecht.nl” onder de “Wonen & leven” vervolgens “Ruimtelijke plannen” en “Ruimtelijke plannen in procedure” en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk een zienswijze indienen. Deze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 24, 4630 AA Hoogerheide onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbeschikking woning Prins Bernhardstraat 1a Hoogerheide’.

Voor mondelinge reacties kunt u een afspraak maken met de heer I. Schalk via de servicelijn 14 0164.

Hoogerheide, 24 juni 2015

Naar boven