Logo Oegstgeest
Omgevingsvergunning ‘Bos van Wijckersloot’, Oegstgeest

(NL.IMRO.0579.Wijckerslt-ON01)

Het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest heeft het voornemen om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan ‘Oranje Nassau’. Ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 Wabo jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) maakt het college bekend dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening en bouwen en aanleggen (1089205), gedurende 6 weken ter inzage liggen.

Het verzoek om vergunning heeft betrekking het mogelijk maken van het bedrijfsmatig gebruik van een privaat deel van het Bos van Wijckerslooth en het herstel van wandelpaden, alsmede het plaatsen van een hekwerk op het adres Rhijngeesterstraatweg 40, kadastraal bekend gemeente Oegstgeest, C7483.

De ontwerpbesluiten en bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 25 juni 2015 tot en met woensdag 5 augustus 2015, op werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur, ter inzage bij de welkomstbalie in het gemeentehuis aan de Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest. Daarnaast is het ontwerpbesluit 1089205 (handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening) met bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Oegstgeest (www.oegstgeest.nl) in de rubriek ‘Bestemmingsplannen’ onder ‘Nu ter inzage’.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij het Team Ruimte via telefoonnummer 14071.

Gedurende de ter inzagetermijn kan een ieder een zienswijze indienen betreffende dit ontwerpbesluit. Er kan een afspraak worden gemaakt voor het indienen van een mondelinge zienswijze of de zienswijze kan schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Naar boven