Logo Lingewaard
Ontwerp wijzigingsplan De Pas 7 te Bemmel ex art 3.6 Wro, Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat gelet op artikel 3.6 en 3.9a Wet ruimtelijke ordening het volgende ontwerp wijzigingsplan ter inzage ligt:

Ontwerp wijzigingsplan De Pas 7 te Bemmel

Het bestemmingsplan Park Lingezegen kent een wijzigingsbevoegdheid voor het toestaan van woningen (maximaal 2) in vrijstaande voormalige (agrarische) bedrijfsgebouwen. Van deze bevoegdheid wordt nu gebruik gemaakt (artikel 19,5.2 BP Park Lingezegen).

Het ontwerp plan met bijbehorende stukken wordt met ingang van donderdag 25 juni 2015 gedurende zes weken ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt.

  • Het ontwerpwijzigingsplan is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl) onder wonen→actueel→bekendmakingen.

  • Het ontwerpwijzigingsplan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • Zowel het digitale als analoge wijzigingsplan ligt ter inzage bij het Klanten Contact Centrum te Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met de Gemeentewinkel, telefoon (026) 326 01 11.

Een ieder kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken kan contact opnemen met een medewerker van het Klanten Contact Centrum via telefoonnummer (026) 326 01 11.

Bemmel, 24 juni 2015

Naar boven