Logo Waalwijk
Ontwerpuitwerkingsplan De Villa A, fase 4, Villa Dotterbloem, Waalwijk

Ontwerpuitwerkingsplan De Villa A, fase 4, Villa Dotterbloem en ontwerpomgevingsvergunning (activiteit bouwen en het aanleggen van uitwegen)

Het College van Waalwijk maakt onder toepassing van artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en het Coördinatiebesluit voor bouwprojecten in het bestemmingsplan Driessen bekend dat met ingang van 25 juni 2015 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage liggen:

  • Het ontwerp uitwerkingsplan “De Villa A, fase 4, Villa Dotterbloem” en

  • De ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van 6 maisonnettes en 2 appartementen en het aanleggen van uitwegen voor deze woningen.

Het plangebied voor deze woningen ligt aan de zuidoostzijde van Villa Dotterbloem.

Het uitwerkingsplan vormt de juridisch planologische grondslag voor de realisering van genoemde woningen en bestaat uit de verbeelding (plankaart) en de regels en is voorzien van een toelichting.

De ontwerp omgevingsvergunning ziet op de bouw van genoemde woningen binnen het plangebied van het uitwerkingsplan en het aanleggen van uitwegen voor deze woningen.

Coördinatie

Onder toepassing van het coördinatiebesluit van de raad van 12 juni 2014 en het collegebesluit van 30 september 2014 wordt de procedure voor het uitwerkingsplan gecoördineerd met de procedure omgevingsvergunning voor het bouwen van genoemde woningen

Inzage

Het ontwerp uitwerkingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende documenten liggen met ingang van 25 juni 2015 t/m 5 augustus 2015 voor een ieder ter inzage bij de receptie van het stadshuis, Taxandriaweg 6 in Waalwijk -publieksingang aan de Winterdijk- tijdens de openingstijden. Het ontwerp uitwerkingsplan is ook te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer ID NL.IMRO.0867.BPUWWVillaAfase4-ON01 en via de website van de gemeente www.waalwijk.nl > snel naar ruimtelijke plannen > zie onder verder lezen.

Zienswijzen

Zowel met betrekking tot het ontwerp uitwerkingsplan “Villa A, fase 4, Villa Dotterbloem”, als ten aanzien van de ontwerpomgevingsvergunning (activiteit ‘het bouwen van een bouwwerk’ en de activiteit ‘het maken van een uitweg’) kan een ieder een zienswijze bij het college indienen. Het indienen van zienswijzen kan als volgt geschieden: schriftelijk door vóór 6 augustus 2015 een reactie te zenden naar het College van Waalwijk, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk en mondeling door hiervoor vóór 6 augustus 2015 a.s. contact op te nemen met de heer mr. B. Ummels of een van de andere planjuristen van de afdeling Ruimtelijke en Sociale Ontwikkeling, tel.0416-683456. Het indienen van een zienswijze per e-mail is ook mogelijk, mits deze wordt verzonden naarinfo@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden voldoet(zie voor de uitgebreide voorwaarde de website www.waalwijk.nl), zoals naam, adres en voorzien van handtekening, onder vermelding van zienswijze ontwerp uitwerkingsplan “de Villa A, fase 4, Villa Dotterbloem” en/of indien van toepassing, de ontwerpomgevingsvergunning voor het bouwen van 2 appartementen en 6 maisonnettes, dan wel het maken van uitwegen voor deze woningen.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer B. Ummels van de afdeling Ruimtelijke en Sociale Ontwikkeling, e-mail bummels@waalwijk.nl.

Waalwijk, 24 juni 2015

Het College van Waalwijk

Naar boven