Vastgesteld wijzigingsplan ‘’Blekkinkhofweg 10’’
Logo Winterswijk
Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat zij het wijzigingsplan ‘’Blekkinkhofweg 10’’ op 16 juni 2015 hebben vastgesteld. Het betreft een wijzigingsplan conform artikel 3.6 lid 1a Wet ruimtelijke ordening, waarbij het bestemmingsplan ‘’Integrale herziening buitengebied Winterswijk’’ voor dit perceel gewijzigd wordt.
Doel en ligging
Directe aanleiding voor het wijzigingsplan is de wens van initiatiefnemer om de bestaande bedrijfshal te kunnen uitbreiden ten behoeve van zijn schoorsteenvegersbedrijf. Dit plan wijzigt het maximum van de te bebouwen oppervlakte, waardoor deze uitbreiding mogelijk wordt gemaakt. Het plangebied ligt op ruim 6 kilometer ten zuiden van de kern van Winterswijk in het buurtschap Woold.
Waar ter inzage
Het wijzigingsplan ligt met ingang van woensdag 24 juni 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is ook digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.WP1503BGBLEKKIWG10-VA01.
Beroep
Gedurende de beroepstermijn, ingaande donderdag 25 juni 2015 tot en met woensdag 5 augustus 2015 kan bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.
Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.
Inwerkingtreding
Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 6 augustus 2015. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Naar boven