Logo Opsterland
Beheersverordening ‘Lippenhuizen Kom en Bedrijventerrein Jubbega Lippenhuizen’ vastgesteld, Opsterland

Burgemeester en wethouders van Opsterland maken bekend dat de raad in zijn vergadering van 16 juni 2015 de beheersverordening “Lippenhuizen Kom en Bedrijventerrein Jubbega Lippenhuizen” (NL.IMRO.0086.09BVLippenhuizen-0301) heeft vastgesteld.

Strekking van de beheersverordening

Een beheersverordening is vergelijkbaar met een bestemmingsplan. In de beheersverordening wordt het bestaande gebruik vastgelegd in een gebied waar geen ruimtelijke ontwikkeling is voorzien. De beheersverordening vervangt hiermee de verouderde bestemmingsplannen die voor het verorde-ningsgebied gelden. Het plangebied van deze beheersverordening heeft betrekking op de kom van Lippenhuizen en het bedrijventerrein “Lippenhuizen-Jubbega”. Voor de exacte begrenzing van het verordeningsgebied wordt verwezen naar de verbeelding van de beheersverordening die zowel analoog als digitaal raadpleegbaar is.

Raadplegen beheersverordening

De beheersverordening en het raadsbesluit liggen met ingang van 25 juni 2015 bij de receptie van het gemeentehuis, Hoofdstraat 82 te Beetsterzwaag voor een ieder ter inzage. U kunt de digitale verordening raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad “Bestemmingsplannen”, waarna u de mogelijkheid heeft om het plan op te roepen via het invullen van de locatie, de naam van het plan of het planid-nummer. Het digitale plan is eveneens raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.opsterland.nl (Wonen en leven / Wonen & (ver)bouwen / Ruimtelijke plannen / Bestemmingsplannen en beheersverordenin-gen / Ter inzage liggende bestemmingsplannen en beheersverordeningen) door middel van een link naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het is niet mogelijk om beroep dan wel bezwaar aan te tekenen tegen de beheersverordening.

De beheersverordening treedt in werking met ingang van 25 juni 2015.

Beetsterzwaag, 24 juni 2015

Burgemeester en wethouders van Opsterland.

Naar boven