Logo Hillegom
Ontwerpomgevingsvergunning Michiel de Ruyterstraat 31 Hillegom

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen om de bouw van 26 appartementen aan de Michiel de Ruyterstraat 31 in Hillegom mogelijk te maken. De omgevingsvergunning maakt de bouw en de afwijking van het bestemmingsplan mogelijk.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en alle daarbij behorende stukken liggen ter inzage van donderdag 18 juni 2015 tot en met woensdag 29 juli 2015 bij de receptie van het gemeentehuis in Hillegom, Hoofdstraat 115, maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en donderdag van 16.00 uur tot 20.00 uur. Iedereen kan tijdens de periode van terinzagelegging een zienswijze tegen het ontwerpbesluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom. Bij voorkeur schriftelijk via postbus 32, 2180 AA, Hillegom. Een mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken bij het team Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (14 0252). De ingediende zienswijzen worden bij de definitieve besluitvorming betrokken.

Het ontwerpbesluit is digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.hillegom.nl (onder Inwoners/Bouwen en verbouwen/Bestemmingsplannen).

Let er op dat tegen het definitieve besluit alleen beroep mogelijk is als u belanghebbende bent en tijdig een zienswijze hebt ingediend. Alleen bij bijzondere omstandigheden is een uitzondering hierop mogelijk.

Naar boven