Logo Alphen aan den Rijn
Ontwerpbestemmingsplan ‘Nassaustraat 7 Boskoop’, Alphen aan den Rijn

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Nassaustraat 7 Boskoop’ ingevolge artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 25 juni 2015 voor een periode van zes weken (tot en met 5 augustus 2015) voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan en haar grenzen

Het college heeft naar aanleiding van een verzoek om tegemoetkoming planschade besloten een schadevergoeding toe te kennen in de vorm van herstel van de oude planologische mogelijkheden (waarbij kamerverhuur is toegestaan), zoals neergelegd in het vorige bestemmingsplan ‘Snijdelwijk-Oost’ en hiervoor een postzegelbestemmingsplan ‘Nassaustraat 7 Boskoop’ met een maatbestemming op te stellen. Het bestemmingsplan heeft als doel om de bestemmingen in het geldende bestemmingsplan ‘Boskoop-Dorp’ en de actualisatie hiervan te herstellen, door de bestemmingen uit het voorheen geldende bestemmingsplan ‘Snijdelwijk-Oost’ terug te brengen. Op basis van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening wordt hiervoor een nieuw bestemmingsplan opgesteld.

Wanneer en waar kunt u het plan analoog en digitaal inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt gedurende de voornoemde termijn van tervisielegging op de volgende locaties ter inzage:

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. De schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Alphen aan den Rijn, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Nassaustraat 7 Boskoop’

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het Office Management van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling van de gemeente Alphen aan den Rijn op telefoonnummer 140172. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, de secretaris, P.W. Jeroense

de burgemeester, J.W.E. Spies

Alphen aan den Rijn, 24 juni 2015

Naar boven