Logo Amsterdam - Nieuw-West
Kennisgeving voornemen voorbereiding bestemmingsplan Stadsboerderij Andreashoeve, Amsterdam – Nieuw-West

Het dagelijks bestuur van de bestuurscommissie Nieuw-West maakt ingevolge artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro), het volgende bekend:

Het gemeentebestuur van Amsterdam heeft het voornemen om het bestemmingsplan Stadsboerderij Andreashoeve voor te bereiden.

Het plangebied van het bestemmingsplan Stadsboerderij Andreashoeve en omgeving wordt globaal als volgt begrensd:

noorden: de Wijsentkade

oosten: de akkerlanden in de Lutkemeerpolder

zuiden: natuurgebied Lutkemeer

westen: nieuw aangelegd natuurgebied, de Raesberg.

Het doel van het plan is om de bouw van een stadsboerderij mogelijk te maken in het gebied Tuinen van West. Het stadsdeel heeft een verzoek ontvangen om een nieuw bestemmingsplan op te stellen voor bovengenoemde locatie aan de Slibveldenweg.

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro melden wij hier dat geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen over het voornemen naar voren te brengen, er geen stukken betreffende het voornemen ter inzage worden gelegd en er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Wanneer het bestemmingsplan ter inzage wordt gelegd, wordt de kennisgeving van de ter inzage legging in ieder geval gepubliceerd op www.amsterdam.nl. In het geval van vragen kan contact worden opgenomen met Ruimte en Duurzaamheid, team Nieuw-West, mw. P.E. Brouwer-Stam via telefoonnummer 14 020.

Amsterdam, 24 juni 2015

Dagelijks bestuur van de bestuurscommissie Nieuw-West A. Baâdoud, voorzitter

H. Wink, secretaris

Naar boven