Logo Westervoort
Ontwerpbestemmingsplan Wonen achter de Dijk, Westervoort

Burgemeester en wethouders van Westervoort maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 25 juni 2015 tot en met 5 augustus 2015 voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Wonen achter de Dijk’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Wonen achter de Dijk’ is een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan De Schans, namelijk voor de bouwenvelop Wonen achter de Dijk (Woongebied 2).

Het doel van de gedeeltelijke herziening is om voor dit onderdeel van De Schans drie woningen extra mogelijk te maken zonder dat het totale aantal woningen in het plan De Schans toeneemt.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 te Westervoort en kan alleen op afspraak worden ingezien. Een afspraak maken kan via de website www.westervoort.nl of telefonisch (026) 317 99 11.

Tijdens de bovengenoemde periode van zes weken is het mogelijk schriftelijk of mondeling een zienswijze over het bestemmingsplan ‘Wonen achter de Dijk’ naar voren te brengen.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van de gemeente Westervoort, Postbus 40 te 6930 AA Westervoort. Als u mondeling een zienswijze naar voren wilt brengen dan dient hiervoor een afspraak gemaakt te worden met de afdeling Ruimte & Samenleving.

Het college van burgemeester en wethouders van Westervoort

Naar boven