Gemeente Uitgeest: ontwerp-bestemmingsplan Lagendijk 4
Logo Uitgeest
Gebied: perceel Lagendijk 4
Naam bestemmingsplan: Ontwerp-bestemmingsplan Lagendijk 4
Plannummer: NL.IMRO.0450.BPLagendijk4-ON01
Datum raadbesluit: 30 april 2015
Aanleiding en inhoud: ontwerp bestemmingsplan
Er is een verzoek ingediend om op perceel Lagendijk 4 een particuliere woning op te richten. In het verleden was voor deze gronden een bouwvergunning verleend voor het oprichten van een loods.
Raadplegen
U kunt het ontwerp-bestemmingsplan “Lagendijk 4” digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (externe site). Het ontwerpbestemmingsplan, raadsbesluit d.d. 30 april 2015 liggen vanaf 19 juni 2015 gedurende 6 weken ter inzage. U kunt de stukken tevens inzien op de gemeentelijke website www.uitgeest.nl. Tot slot liggen de stukken tijdens de openingstijden gedurende 6 weken ter inzage bij de publieksbalie van de gemeente Uitgeest.
Rechtsbescherming
Binnen deze termijn kan een ieder een mondelinge danwel een schriftelijke zienswijze indienen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer B. Visser.0251-361170
Hogere waarden procedure
Gelijktijdig met deze procedure wordt ook een hogere waardenprocedure op grond van de Wet geluidhinder ter inzage gelegd voor het desbetreffende perceel. Hiertegen kunt u afzonderlijk rechtsmiddelen aanwenden.
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Ruimte: (0251) 361170.
Naar boven