Logo Almere
Ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van woning E.C. nabij de Tureluurweg in Oosterwold, kadastraal bekend sectie C, onder nummer 791 te Almere

Dossiernummer SBA 150442.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 2 februari 2015 bovengenoemde aanvraag om omgevingsvergunning hebben ontvangen. Met ingang van maandag 29 juni 2015 tot en met maandag 10 augustus 2015 wordt de ontwerp omgevingsvergunning, voor een periode van zes weken ter inzage gelegd. Deze ontwerp omgevingsvergunning heeft betrekking op de activiteiten “Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening” (afwijking van het bestemmingsplan) en “Bouwen”. Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1. Via het digitaal loket van de gemeente Almere of via telefoonnummer 14036 kan een afspraak gemaakt worden om de stukken in te zien.

Gedurende bovenstaande termijn kan een ieder schriftelijk (geen email) zijn zienswijze naar voren brengen. U kunt uw zienswijze richten aan: Het college van burgemeester en wethouders van Almere, Postbus 200, 1300 AE Almere. Uw zienswijze dient te zijn voorzien van uw naam en adres, de datum, tegen welk besluit uw zienswijze zich richt en de redenen van uw zienswijze. Een mondelinge zienswijze indienen op het stadhuis kan alleen na een voorafgaande afspraak via telefoonnummer 14036.

Naar boven