Omgevingsvergunning Hellenkamp 2/hoek Bevrijdingslaan te Warnsveld en anterieure overeenkomst, gemeente Zutphen
Logo Zutphen
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zutphen maakt bekend dat zij ingevolge artikel 2.1, artikel 2.2 en artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend. De omgevingsvergunning heeft betrekking op de realisatie van de realisatie van zes woningen op de hoek Hellenkamp 2/Bevrijdingslaan te Warnsveld. Tegen het ontwerpbesluit is één zienswijze ontvangen. Voor het besluit was geen verklaring van geen bedenkingen noodzakelijk. Het betreft namelijk een categorie waarvoor de Raad heeft aangegeven dat er geen verklaring van geen bedenkingen nodig is.
Inzien besluit
De verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken en een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst liggen ter inzage. U kunt de stukken inzien bij het Loket in het stadhuis. Tevens is het plan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl via volgende link.
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301. OMG12Hellenkamp2- vs 01
 
De bestanden van de verleende omgevingsvergunning kunt u langs elektronische weg verkrijgen via de link:
http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.OMG12Hellenkamp2- vs 01
Beroep instellen
Belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen tegen de verleende omgevingsvergunning een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de Rechtbank Gelderland, afdeling bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor de behandeling van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.
De termijn voor het indienen van een beroepsschrift bedraagt zes weken. Deze termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop de omgevingsvergunning ter inzage is gelegd, te weten op 26 juni 2015.
Indien u van mening bent dat er een spoedeisend belang is om het besluit niet in werking te laten treden, kunt u de Voorzieningenrechter van de Rechtbank verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
De omgevingsvergunning wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De omgevingsvergunning treedt niet in werking voordat op dat verzoek om voorlopige voorziening is beslist.
U kunt ook digitaal een beroepschrift indienen of om een voorlopige voorziening vragen bij genoemde rechtbank. Ga hiervoor naar http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht en maak gebruik van het voorgeschreven webformulier. Om hiervan gebruik te maken moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Anterieure overeenkomst
Conform artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening wordt bekend gemaakt dat ten behoeve van deze ontwikkeling er op 1 juni 2015 een anterieure overeenkomst is gesloten met de initiatiefnemer. De zakelijke beschrijving van de overeenkomst ligt bij de stukken ter inzage bij het loket van het gemeentehuis. Tegen de overeenkomst kunnen geen zienswijzen of een bezwaarschrift worden ingediend.
Zutphen, 24 juni 2015
Burgemeester en wethouders van Zutphen
Naar boven