Logo Horst aan de Maas
Wijziging bestemmingsplan ex artikel 3.6, lid 1, sub a, Wro Nieuwenhofweg 4, Melderslo, Horst aan de Maas

Het college van burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maakt bekend dat er een besluit tot wijziging van het bestemmingsplan “Buitengebied deelgebied II” ter inzage ligt voor:

  • het wijzigen van de agrarisch bestemming, zijnde het verandering/vergroting van het agrarisch bouwkavel, op het perceel, gelegen aan de Nieuwenhofweg 4 Melderslo, kadastraal bekend als gemeente Horst, sectie U, nummers 454 en 467.

Burgemeester en wethouders hebben besloten om met toepassing van artikel 3.6, lid 1, sub a, van de Wet ruimtelijke ordening het ter plaatse geldende bestemmingsplan “Buitengebied deelgebied II” te wijzigen en het agrarisch bouwkavel te vergroten op genoemde locatie mogelijk te maken.

Het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan “Buitengebied deelgebied II” ligt met ingang van 18 juni 2015 conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende een periode van zes weken voor een ieder tijdens de kantooruren ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 te Horst.

Gedurende deze termijn van zes weken kan een ieder tegen het besluit schriftelijk of mondeling beroep indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas.

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.2.1 Besluit ruimtelijke ordening kan het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan “Buitengebied deelgebied III” ook worden geraadpleegd op de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl.

Naar boven