"Buitengebied Olst-Wijhe, het Anem 2f"
Logo Olst-Wijhe
Intrekking vaststellingsbesluit bestemmingsplan “Buitengebied Olst-Wijhe, het Anem 2f” Olst-Wijhe
 
De gemeenteraad van Olst-Wijhe heeft op 1 juni 2015 het besluit genomen om het vaststellingsbesluit van het bestemmingsplan “Buitengebied Olst-Wijhe, Anem 2f” in te trekken. Het voornoemde bestemmingsplan, vastgesteld op 3 november 2014 met besluitnummer 2014/62 maakte een activiteitenboerderij met horecavoorziening ter plaatse mogelijk. Door het genomen intrekkingsbesluit is dit bestemmingsplan komen te vervallen en is de voorheen geldende bestemming “Wonen” als vastgelegd in het bestemmingsplan “Buitengebied, Olst-Wijhe” weer van kracht voor het perceel Het Anem 2f.
 
Het intrekkingsbesluit, met nummer 2015/24, ligt van 25 juni 2015 tot en met 5 augustus 2015 ter inzage en is digitaal raadpleegbaar op de website www.olst-wijhe.nl. Het plan, inclusief de bijbehorende stukken, ligt ook ter inzage bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1).
 
Binnen de genoemde termijn van zes weken kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld tegen het intrekkingsbesluit. Een beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State,Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het intrekkingsbesluit niet in werking kan treden. Om de werking van het besluit op te schorten kunt u als belanghebbende, gedurende de beroepstermijn, een voorlopige voorziening aanvragen. Een verzoek hiertoe kunt u indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
 

Naar boven