Ontwerp wijzigingsbestemmingsplan Boomcateweg-Merelweg Nijverdal
Logo Hellendoorn
Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal ligt vanaf 20 juni 2015 gedurende zes weken het ontwerp van het wijzigingsbestemmingsplan Boomcateweg-Merelweg Nijverdal ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630214.
 
U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de unieke naam:  NL.IMRO.0163.BPWPBOOMMEREL-ON01
inzien op ruimtelijkeplannen.nl via de link:
http://iturl.nl/sn7WmH
 
Downloaden en inzien van het ontwerpbestemmingsplan is mogelijk via de link:
http://iturl.nl/sn4-E
 
Het betreft een wijziging van het bestemmingsplan Nijverdal Oost. Het bestemmingsplangebied bestaat uit een perceel gelegen op de hoek van de Boomcateweg en de Merelweg te Nijverdal. Met dit bestemmingsplan wordt beoogd uitvoering te geven aan de bouw van drie woningen op deze locatie.
Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling of elektronisch per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij burgemeester en wethouders van Hellendoorn, Postbus 200,7440 AE Nijverdal (of elektronisch naar gemeentebestuur@Hellendoorn.nl).
Een zienswijze dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:
  • -
    uw naam en adres;
  • -
    een dagtekening;
  • -
    een omschrijving van het bestreden besluit;
  • -
    de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).
Naar boven