Logo Oud-Beijerland
Vaststelling bestemmingsplan Kloosring/Beneden Oostdijk 62-64, Oud-Beijerland

Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland maken bekend dat de gemeenteraad op dinsdag 9 juni 2015 het bestemmingsplan ‘Kloosring/Beneden Oostdijk 62-64’ (NL.IMRO.0584.BPWONEN2014026-VG99) heeft vastgesteld.

Plangebied

Het plangebied is gelegen aan de Beneden Oostdijk. Ten zuiden van het plangebied ligt de uitbreidingswijk Poortwijk. De Kloosring vormt de zuidelijke begrenzing van het plangebied. Aan de westzijde wordt het plangebied begrensd door het aan te leggen fietspad langs de woningbouwontwikkeling Krakestee. Ten oosten van het plangebied ligt het caravanbedrijf Van der Hoek.

Ontwikkeling

De aanleiding voor het opstellen van het voorliggende bestemmingsplan is de realisatie van drie vrijstaande woningen aan de zijde van de Kloosring en een uitbreiding van een bestaande bedrijfsloods op het betreffend perceel (nummer 62).

Ter inzage

Met ingang van maandag 22 juni 2015 ligt het vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken ter inzage. U kunt deze stukken inzien in het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag (behalve dinsdag) van 8.00 tot 17.00 uur en dinsdag van 8.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag sluit het gemeentehuis om 13.00 uur. De stukken zijn ook te raadplegen via www.oud-beijerland.nl (onder actueel → bekendmakingen → bestemmingsplannen en projectbesluiten) en voor wat betreft het bestemmingsplan ook via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen dit besluit staat rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan met ingang van dinsdag 23 juni 2015 gedurende zes weken worden ingesteld.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Om te voorkomen dat het besluit in werking treedt, kan degene die een beroepschrift heeft ingediend de Raad van State verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Deze voorzitter kan een voorlopige voorziening treffen wanneer sprake is van onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de inwerkingtreding van het besluit uitgesteld totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven