Logo Delft
Ontwerpomgevingsvergunning voor het project ‘Nieuwbouw International Student House (ISH) Prof. Schermerhornstraat’, Delft

Burgemeester en wethouders van Delft maken bekend, dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te verlenen voor het project ‘Nieuwbouw International Student House (ISH) Prof. Schermerhornstraat’.

Het plan betreft het oprichten van een woongebouw met 332 studentenwoningen voor buitenlandse studenten met voorzieningen, welke specifiek op buitenlandse studenten zijn gericht, op de locatie Prof. Schermerhornstraat te Delft.

Terinzagelegging

De ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van 18 juni 2015 gedurende een periode van zes weken ter inzage bij de balie van de stadswinkel van Delft.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing van het plan kunt u lezen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0503.OV0013-1001.

Inloopavond

Op maandag 29 juni 2015 wordt in de Commissiekamer van het Stadhuis, Markt 87, een inloopavond gehouden van 18.00 uur tot 20.00 uur. Tijdens deze avond kunt u vragen stellen en eventueel mondeling een zienswijze indienen. Indien u hierbij aanwezig wilt zijn, moet u zich hiervoor aanmelden via binnendienst@delft.nl.

Reageren op het ontwerpbesluit

U kunt gedurende de inzagetermijn reageren op het plan door uw zienswijze op het ontwerpbesluit te sturen naar:

Gemeente Delft

College van burgemeester en wethouders

Postbus 78

2600 ME Delft

In uw schriftelijke reactie (zienswijze) moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven om welke aanvraag omgevingsvergunning het gaat. U kunt uw reactie tot en met 29 juli 2015 indienen.

Procedure

Iedereen die heeft gereageerd op het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen, ontvangt hierop een antwoord. Tevens wordt de definitieve beschikking verstrekt. Na de terinzagetermijn wordt het plan met de eventuele zienswijzen voor een definitieve vvgb aan de gemeenteraad aangeboden. De raad bepaalt of er een vvgb wordt afgegeven. De definitieve beschikking en de definitieve vvgb worden gepubliceerd in de Staatscourant en een huis-aan-huisblad.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stadswinkel via telefoonnummer 14015 of via www.delft.nl

Naar boven