Logo Cromstrijen
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Torensteepolder 2015’, Cromstrijen

Burgemeester en wethouders van Cromstrijen maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening met ingang van 22 juni 2015 het ontwerpbestemmingsplan ‘Torensteepolder 2015’, met bijbehorende stukken, gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt. Op het ontwerpbestemmingsplan “Torensteepolder 2015” is de crisis- en herstelwet van toepassing.

Ter inzage legging

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 22 juni 2015 gedurende zes weken voor een ieder tijdens de openingstijden ter inzage in het Servicecentrum van het gemeentehuis, Buttervliet 1 te Numansdorp. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken. U kunt het besluit en de bijbehorende stukken ook digitaal terugvinden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan Torensteepolder 2015 voorziet in de ontwikkeling van een nieuw woongebied aan de zuidzijde van Numansdorp. Het plan voorziet tevens in een oostelijke ontsluitingsweg. Ten opzichte van het vorige bestemmingsplan is het plan op een aantal onderdelen aangepast in verband met gewijzigde regelgeving. Vanuit het oogpunt van zorgvuldigheid leggen wij het ontwerpbestemmingsplan opnieuw ter inzage.

Indienen zienswijzen

Gedurende de periode van zes weken dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder bij de gemeenteraad een schriftelijke of mondelinge gemotiveerde zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen (geen e-mail) dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van de gemeente Cromstrijen, Postbus 7400, 3280 AE te Numansdorp. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen of het inwinnen van informatie kan contact worden opgenomen met mevrouw Y.L.M. Lanooij van het taakveld Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Cromstrijen, telefoonnummer 0186-656119 (op maandag tot en met donderdag). Bij afwezigheid van mevrouw Lanooij kunt u contact opnemen met mevrouw Van der Venne, telefoonnummer 0186-656164.

Beroep

Voor de goede orde wijzen wij u erop dat indien u tegen het ontwerpbesluit geen zienswijzen heeft ingediend, u dan ook geen beroep kunt instellen bij de Raad van State, tenzij:

u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen in te dienen, of u zienswijzen heeft tegen wijzigingen die bij het geven van het vaststellingsbesluit ten opzichte van het ontwerpbesluit zijn aangebracht.

Naar boven