Logo Alblasserdam
Vaststelling Wijziginsplan Nieuwland Parc 520, Alblasserdam

Kennisgeving

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend dat zij het wijzigingsplan Nieuwland Parc 520 hebben vastgesteld. Het wijzigingsplan ligt op basis van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht vanaf 18 juni 2015 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Cortgene 2, ter inzage. De stukken zijn ook digitaal in te zien en te downloaden op www.alblasserdam.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Dit wijzigingsplan, op basis van artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening biedt de planologische en juridische basis voor het wijzigen van de bestemming van gronden zodanig dat ter plaatse een risicovolle inrichting is toegestaan.

Tijdens de periode van ter inzage ligging kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Het vaststellingsbesluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Conform 6.24 Wro is op 28 mei 2015 een anterieure overeenkomst afgesloten met de aanvrager / verzoeker van het wijzigingsplan om de economische uitvoerbaarheid van het plan te waarborgen. De zakelijke beschrijving van deze overeenkomst ligt gelijktijdig met het wijzigingsplan ter inzage. Hiertegen is geen zienswijze mogelijk.

Het gemeentehuis is geopend op maandag t/m vrijdag 9.00 – 12.00 en op woensdag 9.00 – 15.00 (doorlopend). Indien u niet in de gelegenheid bent tijdens de openingsuren het plan in te zien, kan na telefonische afspraak met de heer M. Oosters (078-7703106) een ander tijdstip worden bepaald.

Alblasserdam, 8 juni 2015

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam

Naar boven