Logo Culemborg
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Parijsch Zuid’, Culemborg

Burgemeester en wethouders van Culemborg maken conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij het wijzigingsplan ‘Parijsch Zuid’ bij besluit van 9 juni 2015 ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan voorziet in de bouw van één vrijstaande woning aan de Rietveldseweg op het perceel tussen huisnummers 14 en 14a te Culemborg.

Inzien.

Het wijzigingsplan en de onderliggende stukken liggen vanaf donderdag 18 juni tot en met woensdag 29 juli 2015 op het stadskantoor, Ridderstraat 250, ter inzage.

Ook is het plan digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website www.culemborg.nl onder Wonen en Leven, Bestemmingsplannen en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

(planidn: NL.IMRO.0216.BPW1WONINGPARIJSCH-VG01).

Beroep.

Gedurende de bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan tegen het besluit tot vaststelling beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie in redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen tegen het wijzigingsplan hebben ingebracht.

Het beroep kan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het wijzigingsplan pas in werking nadat op het verzoek is beslist.

Culemborg, 17 juni 2015

Burgemeester en wethouders van Culemborg

Naar boven