Logo Bladel
Ontwerpomgevingsvergunning omzetting commerciële ruimte in appartementen Bleijenhoek 15–17, Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij met toepassing van de artikelen 2.1, 2.10 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning verlenen (afwijking wijzigingsplan) voor de omzetting van een commerciële ruimte in 7 appartementen. De aanvraag is in strijd met het wijzigingsplan ‘Bladel Beukenbos’, maar bovengenoemde omgevingsvergunning maakt het mogelijk om in afwijking hiervan te bouwen.

De ontwerp omgevingsvergunning ligt inclusief ruimtelijke onderbouwing van 22 januari tot en met 4 maart 2015 ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis te Bladel.

U kunt de stukken ook inzien via internet: www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.OVB1042Bleijenh15-ONTW.

Tegen het voornemen tot medewerking aan deze aanvraag omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van terinzagelegging door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie over dit bouwplan kunt u tijdens openingstijden terecht bij het Klant Contact Centrum of contact opnemen met Cees van Hintum van de afdeling Ontwikkeling (telefoon 361636 – aanwezig op ma, wo, do).

Bladel, januari 2015

Naar boven