Logo Heiloo
Voorontwerpbestemmingsplan Westerweg 370A, Heiloo

Burgemeester en wethouders maken op grond van de inspraakverordening Heiloo bekend dat met ingang van donderdag 18 juni 2015 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ter inzage ligt:

  • het voorontwerpbestemmingsplan Westerweg 370A te Heiloo.

Doel van het voorontwerpbestemmingsplan

Het planologisch – juridisch mogelijk maken van drie woningen op het perceel Westerweg 370A te Heiloo.

Inhoud van het voorontwerpbestemmingsplan

Het plan betreft het mogelijk maken van nieuwbouw van drie woningen op het perceel. Vanuit stedenbouwkundig oogpunt is op basis van de uitgangspunten die gelden voor de ontwikkeling van Zandzoom, drie het maximale aantal woningen dat op deze locatie gerealiseerd kan worden. De bouwhoogte mag maximaal 10 meter zijn, de goothoogte maximaal 4 meter bedragen. 30% van de woning mag een goothoogte hebben van maximaal 6 meter hoog. De bouwblokdiepte bedraagt 12 meter en de afstand tussen de zijdelingse perceelsgrenzen moet 3 meter bedragen. De bebouwingsvrije zone aan de zijde van de Westerweg moet in acht worden genomen evenals de groene zone die ontstaat door het bouwen op minimaal 9 meter afstand van de openbare weg.

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 18 juni 2015 tot en met woensdag 12 augustus 2015 op de volgende wijze ter inzage:

  • tijdens openingstijden bij de informatiebalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Heiloo;

  • tijdens openingstijden in de Openbare Bibliotheek, Westerweg 250 te Heiloo.

Inzien via internet

Inspraakreacties

Gedurende de periode dat het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder naar aanleiding van het voorontwerpbestemmingsplan – bij voorkeur schriftelijk en goed gemotiveerd – een inspraakreactie naar voren brengen bij de het college van burgemeester en wethouders van Heiloo. Uw schriftelijke inspraakreactie dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Heiloo, Postbus 1, 1850 AA Heiloo. Vermeld boven aan uw brief het onderwerp: inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan Westerweg 370A te Heiloo. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid een mondelinge reactie naar voren te brengen, dan kunt u binnen de genoemde termijn van zes weken een afspraak maken met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu, telefoonnummer 072 -535 67 99.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de inhoud van het voorontwerpbestemmingsplan of de procedure? Neem dan telefonisch contact op met de gemeente Heiloo via afdeling VROM, telefoonnummer 072 – 535 67 99.

Heiloo, 17 juni 2015

Naar boven