Logo Sliedrecht
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Rembrandtlaan, hoek Nicolaas Beetstraat, Sliedrecht

Aanleiding

Initiatiefnemer is voornemens 4 stadswoningen en een commerciële ruimte op te richten aan de Rembrandtlaan, hoek Nicolaas Beetstraat te Sliedrecht.

Ontwerpbesluit

Burgemeester en wethouders van Sliedrecht maken bekend dat ingevolge artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten:

  • 1. het bouwen van een bouwwerk;

  • 2. het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan.

Stukken ter inzage

In verband hiermee ligt het ontwerpbesluit, met de daarop betrekking hebbende stukken zes weken ter inzage, vanaf 19 juni 2015 tot 31 juli 2015, in het gemeentekantoor, Industrieweg 11.

U kunt het ontwerpbesluit ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het projectbesluit op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het projectbesluit in te typen of te zoomen op de kaart.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF te raadplegen op de website van de gemeente, www.sliedrecht.nl, via: Plannen en projecten → Ruimtelijke Plannen → Omgevingsvergunningen.

Mogelijkheid zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen op het ontwerpbesluit omgevingsvergunning. Uw zienswijzen kunt u schriftelijk kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 16, 3360 AA Sliedrecht.

Wilt u een mondelinge zienswijze geven, dan dient u dit uitdrukkelijk te verzoeken bij het team VROM.

Nadere informatie

Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met team VROM, telefoon (0184) 495 956.

Naar boven