Ontwerpbestemmingsplan ‘Steenakker, herziening diverse locaties Gageldonkseweg’
Logo Breda
Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Steenakker, herziening diverse locaties Gageldonkseweg’ (NL.IMRO.0758.BP2015206002-0301) ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in een aanpassing van het bestemmingsplan ‘Steenakker’ voor de percelen aan de Gageldonkseweg 1, de Gageldonkseweg 23 en de Gageldonkseweg 27.
De ontwikkelruimte uit het bestemmingsplan ‘Steenakker’ wordt beperkt zodat een supermarkt niet langer mogelijk is op de gronden met de bestemming Bedrijf en de aanduiding ‘detailhandel’. Alle andere bepalingen uit het bestemmingsplan ‘Steenakker’ blijven onverkort van toepassing. Met deze aanpassing wordt de planologische regeling in overeenstemming gebracht met het (detailhandels)beleid.
De begrenzing van het plangebied betreft de percelen aan de Gageldonkseweg 1, de Gageldonkseweg 23 en de Gageldonkseweg 27 te Breda.
Ter inzage
Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van 18 juni tot en met 29 juli 2015. Het bovengenoemde ontwerp is te raadplegen op de gemeentelijke website: www.breda.nl, via ‘Wonen, Wijken en Vervoer’> ‘Ruimtelijke Plannen’> ’Bestemmingsplannen ter inzage’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda.
Zienswijzen
Van 18 juni tot en met 29 juli 2015 kunt u uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken via telefoonnummer (076) 529 45 24.
Naar boven