Logo Krimpenerwaard
Ontwerpbestemmingsplan Dorpsstraat 128–130 Gouderak, Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Dorpsstraat 128-130 Gouderak met ingang van 17 juni 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage.

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van twee vrijstaande woningen aan de Dorpsstraat 128-130 in Gouderak. Naast herbouw van de bestaande woning is een ruimte-voor-ruimte-woning voorzien in ruil voor sloop van de oorspronkelijk boerderij en bijbehorende stallen en inleveren van resterende bouwmogelijkheden van de betrokken percelen.

Zienswijze

De desbetreffende stukken liggen met ingang van de dag volgend op de datum van bekendmaking zes weken ter inzage in het gemeentekantoor te Stolwijk. Om de stukken in te kunnen zien, kunt u via het klantcontactcentrum (tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandeld ambtenaar. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.krimpenerwaard.nl -> inwoners -> bouwen en verbouwen -> bestemmingsplannen -> Gouderak en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BP1504DK001-ON01. Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, postbus 51, 2820 AB Stolwijk.

Naar boven