Logo Terneuzen
Vastgestelde beheersverordening ‘Othene’, Terneuzen

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken volgens artikel 3.38, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 4 juni 2015 de beheersverordening ‘Othene’ (NL.IMRO.0715.BVOTH01-VG99) heeft vastgesteld.

De vastgestelde beheersverordening ‘Othene’ met de daarbij behorende stukken is vanaf 18 juni 2015 digitaal raadpleegbaar bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestiging Markt 1 in Axel. De openingstijden van de publieksbalies zijn van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur. De vastgestelde beheersverordening ‘Othene’ is integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen

Voor het woongebied Othene is door de gemeenteraad in juni 2005 het bestemmingsplan Othene Zuid vastgesteld. Een bestemmingsplan geldt voor de duur van tien jaar. Actualisering van de planologische regeling voor Othene in een bestemmingsplan of beheersverordening is dus aan de orde. Voor het al gerealiseerde deel van de woonwijk Othene is, gelet op de lage dynamiek binnen het gebied, gekozen voor regeling in een beheersverordening. In de planregels is zoveel als mogelijk aansluiting gezocht bij de (systematiek) van het bestemmingsplan Othene Zuid.

Tegen de vaststelling van de beheersverordening is geen beroep mogelijk. De beheersverordening treedt in werking op 18 juni 2015.

Terneuzen, woensdag 17 juni 2015

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, De secretaris, F.M.L. Lauret

De burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven