Logo Terneuzen
Bestemmingsplan Westdorpe, Tractaatweg (kruising Eversdam), Terneuzen

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat op grond van artikel 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage worden gelegd:

- Het ontwerp van het bestemmingsplan Westdorpe, Tractaatweg (kruising Eversdam) (NL.IMRO.0715.BPTTW02-ON01);

- De ontwerp omgevingsvergunning voor een gestuurde boring van een waterstofleiding onder de Tractaatweg (van de Langeweg Axel naar de westzijde van de Tractaatweg nabij de Eversdam Westdorpe) (W-AOV150180).

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Westdorpe, Tractaatweg (kruising Eversdam)’ omvat een planologische regeling voor de aanleg van een nieuwe waterstofleiding en het vervallen van de bestaande waterstofleiding. Het omleggen van de leiding is nodig om het nieuwe verkeersknooppunt ter hoogte van de kruising Eversdam in het kader van de verdubbeling Tractaatweg te realiseren.

Artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening en de coördinatieregeling 2014 maken het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk kunnen worden doorlopen. De voorbereiding en de bekendmaking van verschillende besluiten wordt dan tegelijk behandeld. Omdat voor de realisatie van het plan meerdere besluiten nodig zijn, worden om die reden het bestemmingsplan en de aanvraag omgevingsvergunning gecoördineerd behandeld.

De ontwerpbesluiten liggen van 18 juni 2015 tot en met 30 juli 2015 tijdens de openingstijden of op afspraak (digitaal) ter inzage bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestiging Markt 1 in Axel.

Het ontwerp bestemmingsplan is integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen.

Ook de vergunning is via de website van de gemeente te raadplegen.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de Raad (bestemmingsplan) of het college (omgevingsvergunning) van de gemeente Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Mondelinge zienswijzen kunnen, nadat hiervoor een afspraak is gemaakt, naar voren worden gebracht bij mevrouw J. Ocké, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455 000). Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tevens is het mogelijk om uw zienswijze schriftelijk via het e-mailadres wro@terneuzen.nl kenbaar te maken.

Terneuzen, woensdag 17 juni 2015

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, secretaris, F.M.L. Lauret

burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven