Logo Terneuzen
2de wijziging van de beheersverordening ‘Oostelijke Kanaaloever’, Terneuzen

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken volgens artikel 3.38, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 4 juni 2015 de 2de wijziging van de beheersverordening ‘Oostelijke Kanaaloever’ (NL.IMRO.0715.BVOKO03-VG99) heeft vastgesteld.

De vastgestelde 2de wijziging van de beheersverordening ‘Oostelijke Kanaaloever’ met DE daarbij behorende stukken is vanaf 18 juni 2015 digitaal raadpleegbaar bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestiging Markt 1 in Axel. De openingstijden van de publieksbalies zijn van maandag tot en met vrijdag van12.00 tot 16.30 uur. De vastgestelde beheersverordening ‘Oostelijke Kanaaloever, 2de wijziging’, is integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen

Door de gemeenteraad Terneuzen is op 26 juni 2013 de beheersverordening 'Oostelijke Kanaaloever' vastgesteld. Naar aanleiding van de planvorming rondom de toekomstige grootschalige herontwikkeling rond de Kennedylaan (West) moeten enkele zaken worden aangepast om een goed woon- en leefmilieu ter plaatse van nieuwe woningen in dat plan te waarborgen. Deze 2de wijziging van de verordening voorziet in deze aanpassingen.

In deze tweede wijziging van de beheersverordening 'Oostelijke Kanaaloever' is de kaart bij de verordening integraal vervangen. Hiermee is voor de gebruiker direct duidelijk wat ter plaatse is geregeld.

Tegen de vaststelling van de beheersverordening is geen beroep mogelijk. De beheersverordening treedt in werking op 18 juni 2015.

Terneuzen, woensdag 17 juni 2015

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, De secretaris, F.M.L. Lauret

De burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven